Om oss

Efter 40 år i branschen är AE Biobad ett av Sveriges mest erfarna pool leverantör till privatpersoner & för offentligt bruk.

Idag består AE Biobad av tre grenar, swimmingpooler, naturpooler & bubbelpooler. Vi är general argentur för det presitge fyllda Freedom Pools i Skandinavium. Biobad leverarar kemikaliefria pooler/dammar som skapar en rogivande miljö.

AE Whirlpoolbath leverar bubbelpooler för såväl offentligt bruk som för privatbostaden. Vi var en av de första i Sverige att leverara bubbelpooler samt att det var även starten på all pool verksamhet.

FREEDOMPOOLS

Är ett prestigefyllt australiensiskt företag som under 40 år specialiserat sig på tillverkning och utformning av glasfiberpooler. Deras ansträngningar har gjort att dom tilldelats många nationella och internationella priser.

BIOBAD

Bio Nova-poolen är en miljöanpassad pool naturligtvis helt fri från kemikalier. En Bio Nova-pool kan byggas i alla tänkbara former för att passa in i den tänkta miljön.

AE WHIRLPOOLBATH

Kvalitetspooler för såväl offentligt bruk som för privatbostaden! Vi kan med vår långa erfarenhet skapa en miljö efter dina önskemål och ge dig, ditt företag eller förening ert eget spa.

Partners & Leverantörer

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad och prenumerera på vårt nyhetsbrev

Sociala nätverk

Följ oss för mer info eller dela saker som du tycker om på sociala nätverk

Om oss

I över 40 år har vi levererat kvalitetspooler för såväl offentligt bruk som för privatbostaden!

Om oss Kontakta oss